Rreth Nesh

Portali www.punesohu.eu, është një portal që operon në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi, i dedikuar për ti vënë në kontakt pundhënësit dhe punkërkuesit më të kualifikuar në rajon dhe më gjerë.

Portali www.punesohu.eu, u’a mundëson pundhënësve që shumë lehtë të gjejnë puntorë të kualifikuar në të gjitha lamitë dhe gjithashtu u’a mundëson punkërkuesve që shumë lehtë me një klikim në data bazen tonë të gjeni punën që përshtatet me kualifikimet e juaja.

Portali www.punesohu.eu, është gjithnjë i përditësuar me mundësitë me të reja për tu punësuar dhe për të zhvilluar karrieren tuaj në të gjitha nivelet.

Të dhënat e punkërkuesve të regjistruar në portalin www.punesohu.eu , janë plotësisht të sigurta nga stafi ynë që përkujdeset vazhdimisht për punësimin tuaj.

Portali www.punesohu.eu ësht treguar i suksesshëm në vënjen në kontakt të pundhënësve dhe punkërkuesve ne vend, rajon dhe Europë.

Ne kemi eksperiencën dhe reputacionin e duhur, premtojmë shërbim të shpejt, cilësor dhe të besueshëm.