Qysh me apliku për punë në Kanada?

Profesionet më të kërkuara në shtetin kanadez mbeten ato më pak të kërkuara nga tregu i punës.

Formulari i aplikimit gjendet në faqen www.promokos.online, ose mund te vini direct në zyret tona qëndrore në Prishtinë dhe vetëm në këtë mënyrë mund të aplikoni dhe kërkesa juaj të quhet e ligjshme.

Me ndryshimet që po pëson legjislacioni kanadez i emigracionit, pritet që ky vit të jetë eksperimental. Mund t’ju duket e vështirë në fillim që të gjeni një punë të përshtatshme për aftësitë dhe kualifikimin tuaj, por ne si kompani me një experience punë 7 vjeqare, jemi te profesionalizuar në kët fushë, neve mujmë me ju sigur kontraten e punë me LMIA.

Kush mund të aplikojë

Punonjës të kualifikuar janë persona që mund të bëhen edhe rezidentë të përkohshëm, sepse ata janë të aftë që të stabilizohen ekonomikisht në Kanada. Gjashtë faktorët që ndikojnë në aplikimin tuaj janë edukimi, gjuha e folur, eksperienca, mosha dhe përshtatshmëria juaj.

Për më shum informacioneve rreth proceduarave për migrim, ju inkurajojmë, që të na vizitoni direkt në zyrët tona qëndrore në Prishtinë, Lagjia Kalabrija, ish Emshir tek Banesat e Arabëve.

Punojmë qdo ditë punë, nga dita e Hënë-të Premten, nga ora:10:00-19:00

 

Kontakti:

049 144 888

049 705 888

049 714 888

https://web.facebook.com/promokos/