Punësim në sektorin e ndërtimtarisë

Keni ndonjë aftësim profesional? Keni punuar në sektorin e ndërtimtarisë? Jeni duke punuar ende, por jeni të pakënaqur? Çfare do të humbni nëse do të provonit të punësoheni në Evropë dhe më gjërë?  Ofertat tona të punës në sektorin e ndërtimtarisë përfshijnë fushat si:

  • Saldues
  • Murator
  • Përpunues i armaturës
  • Punonjës për shtrimin e pllakave.

Ne mundohemi të jemi sa më transparent me ju! Është e vështirë që një individ të punësohet si menaxher i një kompanie apo një dege të saj, mirëpo në këto zanate ju keni mundësi më të mirë duke marrë për bazë të dhënat statistikore të mungesës së fuqisë punëtore. Evropa dhe bota perëndimore punëson individë nga vendet e zhvilluara vetëm në fushat ku ka mungesë. Mendoni njëherë dhe na vizitoni. Nuk do të humbni asgjë. Vetëm do të përfitoni! Na vizitoni në zyret tona nga data 15.11.2016 deri më 15.12.2016 në mënyrë që të informoheni më shumë rreth ofertave tona.

 

KONTAKTO :

049 144 888

049 705 888

049 714 888

WWW.PUNSOHU.EU