Oferte për punë dhe studim në Kanada

Keni deshire te studioni nderkohe qe edhe mund te punoni.?

Kete jua mundeson Shteti Kanades permes programit me te ri per Studim dhe Punesim.

Perafersisht 100,000 student vijn ne Kanada per te studiuar.

Ketu ofrohen shume mundesi per te gjithe ata qe deshirojne te studiojne ne dege te ndryshme gje qe ju mundeson qasjen me te lehte ne tregun e punes.

Studentet nga jashte sjellin kultura dhe tradita te ndryshme dhe te pasura.

Ju inkurajojmë, që të na vizitoni direkt në zyrët tona qëndrore në Prishtinë, Lagjia Kalabrija, ish Emshir tek Banesat e Arabëve.

Punojmë qdo ditë punë, nga dita e Hënë-të Premten, nga ora:10:00-19:00

 

Kontakti:

045 442 690

045 442 691

049 442 692

045 442 693

https://web.facebook.com/promokos/