Oferta te ndryshme punesimi ne Britanine e Madhe.

Nje mundesi e re per te gjithe ata studente ose jo qe duan te shtojne aftesite e tyre ne fusha te ndryshme ne Britanine e madhe.

“PROMOKOS,, Shpk , mundeson oferta te ndryshme punesim per te gjithe ju qe kerkoni ti shtoni me shume shance karrieres suaj.

Nje nga agjensite me te medha te punesimit ne Angli dhe jo vetem,ju mundeson te aplikoni tani dhe te kerkoni punen tuaj te preferuar.

Per te gjithe ata qe jane te interesuar te punojne ne Britanine e Madhe ju lutemi mos hezitoni, mundesia eshte tani.

“PROMOKOS,, Shpk,  eshte nje kompani qe ju ofron mundesi te reja pune ne Angli.

Ne ju mundesojme :

– Procedura te lehtesuara,

– Trajnime

– Studime te niveleve te ndryshme

– Punesim ne kompani prestigjoze

 

Vende te lira pune :

Inxhinier

IT

Doktor

Infermiere

Arkitekte

Ekonomist

Agjente Marketingu

Hoteleri

Ndërtimtari,

Sociologe Etc.

 

Ju inkurajojmë, që të na vizitoni direkt në zyrët tona qëndrore në Prishtinë, Lagjia Kalabrija, ish Emshir tek Banesat e Arabëve.

Punojmë qdo ditë punë, nga dita e Hënë-të Premten, nga ora:10:00-19:00

 

Kontakti:

045 442 690

045 442 691

049 442 692

045 442 693

 

https://web.facebook.com/promokos/