Kanadaja do të pranojë 300 mijë emigrantë të rinj në vitin 2017

Qeveria Liberale e Kanadasë ka në plan për të mirëpritur deri në 300,000 banorë të rinj të përhershëm këtë vit – niveli më i lartë i projektuar i imigracionit në dekada, dhe një rritje për 7 për qind, krahasuar me planin e vitit 2016.

Në anën tjetër, Promokos qe shtatë vite operon në tregun e ofrimit të shërbimeve dhe është e para kompani në Kosovë që ofron shërbime profesionale në plotësimin e formularëve për migrim të rregullt në Kanada.

Si kompani, Promokos janë të vetmit që aplikimin e bëjmë direkt në qeverinë Kanadeze, përmes websajtit zyrtar: www.cic.gc.ca, ku klienti e pranon një “File number”, me të cilin kod klienti mund të qaset direkt në panel dhe ka mundësi me përcjellë statusin e aplikimit deri në një përgjigje definitive.

Shërbimet cilësore të Promokos bazohen në:

  • Besueshmëri,
  • Integritet dhe
  • Besnikëri ndaj jush.

Promokos iu fton të ngriteni dhe të mos zhyteni në mendime negative.

“Luftoni për veten tuaj! Shfrytëzoni mundësitë dhe resurset tona për ta përmirësuar standardin dhe jetën tuaj. Ne jemi të hapur ndaj jush me shërbime, konsulta, pranojmë vërejtjet; po ashtu edhe kritikat tuaja për neve kanë shumë rëndësi. Në ekzistojmë për t’iu shërbyer juve andaj aplikoni, na shkruani dhe na mundësoni që t’iu shërbejmë sa më mirë! Stafi është mjaft entuziast për t’iu shërbyer me efikasitet përtej pritshmërisë suaj”, thuhet në mesazhin e Promokos.

Shkoni e vizitoni:

Adresa: Prishtinë, Emshirë, tek banesat e Arabve

Vini re:

Promokos, kryen vetëm shërbime: procesimin e kërkesës për status të përhershëm në Kanada, direkt në: www.cic.gc.ca

KONTAKTI:

049 144 888

049 705 888

049 714 888

https://www.facebook.com/promokos/