Kanada kërkon punëtorë të kualifikuar, lehtëson mundësitë për migrim

Sa migrantë mendoni se zhvendosen në Kanada brenda vitit? Mendoni një shifër? 50.000? Jo nuk janë 50.000! 100.000? Jo nuk janë as 100.000? 305.000! Po, pra çdo vit Kanadaja pranon rreth 305.000 migrantë. Tani mendoni dhe analizoni situatën tuaj, aftësitë tuaja, njohuritë gjuhësore, zotësitë që i keni. Mos me thuani që nuk mund të jeni ju njëri prej 305.000 migrantëve. Jo nuk keni asgjë më pak se të tjerët. Nëse kështu, pse rrini duarkryq pa bërë ndonjë të mirë për veten tuaj. Ne ju ftojmë vetëm të na vizitoni. Konsultat me ne nuk janë të kushtueshme, procesi I aplikimit i lehtësuar, komunikimi i thjeshtë dhe qasja në informata transparente. Duke qenë të pasur me përvojën tonë disavjeçare dhe duke qenë të licensuar vetë nga zyra kanadeze në Kosovë për procesimin e aplikacioneve ne iu ftojmë të ndryshoni jetën tuaj. Mos vononi, aplikimi bëhet deri më datën 15.12.2016.

 

Kontakto:

049 714 999

049 745 999

049 720 999

www.punsohu.eu